Nina keert na 10 jaar terug in ‘Thuis’: Daisy Van Praet neemt rol over van Clara Cleymans

HERLINDE MATTHYS (bron: flair)

Nina 'Thuis'
© EÉN

De cast van de Eén-serie ‘Thuis’ wordt uitgebreid met twee verrassende, nieuwe gezichten: Jef (Elias Bosmans) en Nina (Daisy Van Praet). Zij – en vooral die laatste – zullen de gemoederen hoog doen oplaaien. Nancy (Ann Pira) vertelt wat die ‘rosse sprinkhaan’ allemaal op haar kerfstok heeft.

De lente brengt niet enkel bloesems aan de bomen, maar ook twee nieuwe gezichten in ‘Thuis‘. Al is dat nieuw met een korreltje zout te nemen als het gaat over Nina. ‘De rosse sprinkhaan’, zoals Nancy haar tien jaar geleden doopte, stond vrijdag plots voor de deur van haar grootvader Leo (Walter Moeremans). Ze keerde niet alleen terug, want ze nam haar dochter Yasmine mee! Tien jaar geleden vertolkte Clara Cleymans de rol van Nina. Nu kruipt Daisy Van Praet (38) in de huid van Leo’s kleindochter.

Oude wonden

Daisy kan je kennen uit onder meer ‘Als de dijken breken’, ‘Voor wat hoort wat’, ‘Amigo’s’, ‘David’ en die andere populaire soap ‘Familie’. Dat Nina voor heel wat commotie zal zorgen, is nu al zeker. Ze verdween een hele poos terug uit de levens van de ‘Thuis’-personages, maar niet zonder dat ze de rekening van Peter (Geert Hunnaerts) plunderde na hun relatie.

‘Op de set ben ik door de collega’s met open armen ontvangen’, vertelt Daisy aan Het Laatste Nieuws. ‘Maar op tv zal dat niet zo zijn. Nina rijt heel wat oude wonden open. Er moeten nog wat rekeningen vereffend worden. Bovendien brengt ze een donker geheim mee, wat voor enkele personages verregaande gevolgen zal hebben.’ Dat belooft! Wil je terug mee zijn met deze hele situatie? Check dan zeker even onderstaand filmpje. Daarin vertelt Nancy in geuren en kleuren wat Nina allemaal uitspookte in het verleden.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Feen%2Fvideos%2F1968837946612099%2F&show_text=false&width=560

Concurrentie

Nina is niet de enige die de gemoederen hoog zal doen oplaaien. Viv (Lynn Van den Broeck) en Lowie (Mathias Vergels) zijn uit elkaar. Lowieke mag al zijn hoop op een verzoening opbergen, want Viv heeft een nieuw lief: JefElias Bosmans (25) zal de rol vertolken en heeft daarmee zijn tv-debuut te pakken. ‘Door de coronaregels mogen Lynn en ik elkaar op de set niet kussen of aanraken’, vertelt Elias in Het Laatste Nieuws. Dat is natuurlijk vreemd voor twee verliefde tortelduifjes, maar de fantastische crew van de populaire soap loste dit handig op. ‘Dankzij de juiste regie en camerastanden zal de kijker dat echter niet als een beperking ervaren. En wij op de set evenmin.’

1 Comment

 1. Hey Daisy,

  Dikke proficiat met jouw nieuwe rol, ben super blij voor je. 😍

  Hoe gaat het met je ventjes 😀. Gaat het lukken voor de opvang ?

  Hopelijk kunnen we nog eens bijpraten tijdens een lange wandeling met Tennessee en de kolonel 😜

  Dikke knuffels Conny Gryp

  >

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s