Binnenkort op VTM: Amigo’s

 Amigo’s vertelt in tien afleveringen het verhaal van vijf ex-gedetineerden die in de gevangenis een pact hebben gesloten. Ze beginnen samen een restaurant en willen vanaf nu op een eerlijke manier de kost verdienen. Maar ze ontdekken al gauw dat het rechte pad bezaaid ligt met hindernissen en dat hun verleden hen blijft achtervolgen.  Amigo’s serveert een driegangenmenu van misdaad, humor en drama.

De rollen van de amigo’s worden vertolkt door Jurgen Delnaet (Marsman, Aanrijding in Moscou), Johny Voners (De Collega’s, F.C. De Kampioenen), Wouter Hendrickx (Cordon, De Helaasheid der Dingen), Matthieu Sys (In Vlaamse Velden, Vriendinnen) en Sahin Avci (Voor wat hoort wat). Tom Van Bauwel(Ons Geluk, Windkracht 10, Sara) is te zien als zakenman Kerkhoffs en Kürt Rogiers (Danni Lowinski, Spitsbroers) geeft gestalte aan de topchef van Ter Hoyen.

Het vrouwelijk tegengewicht in Amigo’s wordt geboden door onder meer Frances Lefebure (Vriendinnen, Vermist), Kristine Van Pellicom (De Parelvissers, Clan),Sandrine André (Team Spirit, Familie), Ruth Becquart (Code 37, Clan), Janne Desmet (Vriendinnen, Amateurs) en Daisy Van Praet (Voor wat hoort wat, Familie).

Amigo’s is gecreëerd en geschreven door Jean-Claude van Rijckeghem (Aanrijding in Moscou, Adem) en Pierre De Clercq (Hasta La Vista, Flikken).  Kadir Balci (Turquaze, Trouw Met Mij) en Hendrik Moonen (Zuidflank) tekenen voor de regie van Amigo’s.  Amigo’s wordt geproduceerd door Dries Phlypo en Jean-Claude van Rijckeghem.

Amigo’s werd in opdracht van Medialaan geproduceerd door A Private View.

Amigo’s kwam tot stand met de steun van

het VAF/Mediafonds
Stad Gent

De Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid
Biblo-Roularta Medica NV – Roularta Publishing NV
Le Vif Magazine NV – De Persgroep Publishing
Eco Print Center – Depefin – Mediafin
Casa Kafka Pictures Movie Tax Shelter empowered by Belfius
Isabelle Molhant
World Sales Beta Film

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s